Nieuw bestuur voor N-VA Beernem

De nieuwe bestuursploeg van N-VA Beernem. © N-VA Beernem
Redactie KW

N-VA Beernem heeft een nieuw bestuur. Op zaterdag 9 februari 2019 werd Wouter De Corte verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij neemt de fakkel over van Rein Ringoot die zes jaar lang voorzitter was van de Beernemse N-VA-afdeling.

Wouter is is getrouwd met Trui Calleeuw en vader van drie dochters. Hij is doctor in de ingenieurswetenschappen en hoofddocent bouwkunde aan de Vakgroep Bouwkundige Constructies van de Universiteit Gent. Als kind groeide hij op in Assebroek, maar ondertussen woont hij al meer dan 15 jaar in Oedelem. Wouteris de mobiliteits- en verkeersveiligheidsspecialist van N-VA Beernem en was van 2014 tot 2018 gemeenteraadslid in Beernem.

Bruno Dursin wordt de nieuwe ondervoorzitter. Tevens werden er verschillende nieuwe bestuursleden verkozen. Zo maken Nicole Vanryckeghem, Bieke Timmerman, Evelien Tant, Gilles Deweerdt, Annelies Renquet, Linde Ringoot, en Robby Staes deel uit van de nieuwe bestuursploeg. Samen met de verschillende mandatarissen telt het nieuwe bestuur van de N-VA nu 23 leden. N-VA Beernem is zo de jongste partij in Beernem.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten