Nadia Adriaens en Eline Vandekerckhove zijn nieuwkomers bij SP.A Oudenburg

Redactie KW

Lijsttrekker van SP.A Ulrike Vanhessche stelt een aantal kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor.

Zelf kreeg Ulrike Vanhessche, de schepen van Milieu en Sport, eind januari het vertrouwen van de leden en het bestuur om de lijst te trekken.

“Ook gevestigde waarden op de lijst”

“We nemen enkele gevestigde waarden mee op onze lijst”, vertelt ze. “Zo hebben we Gino Dumon, voorzitter van de gemeenteraad en directielid bij IVOO en het crematorium. Hij bekleedt de tweede plaats. Ook OCMW-raadslid Tahira Malik en Noël Alleyn, lid van de bibliotheekcommissie bevestigden hun kandidatuur.”

“Als nieuwe kandidaten nemen we Nadia Adriaens en Eline Vandekerckhove mee, beiden uit Ettelgem. Nadia Adriaens is 52 jaar en werd in 2017 bestuurslid van SP.A en VIVIA-SVV. Ze is een van de gezichten van het Samen Sterker-team van Myriam Maes.”

“Nog nieuwe kandidaten”

Eline Vandekerckhove is 35 jaar. Ze is een bezige bij en probeert amusement in haar dorp te brengen. Ze heeft vele contacten en weet wat er leeft in Ettelgem. Eline werd begin dit jaar bestuurslid van SP.A, is bestuurslid van VIVA-SVV en zet zich in voor De Pamperbank.

“We zijn momenteel de laatste gesprekken voor de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen aan het voeren. Straks stellen we nog enkele nieuwe kandidaten voor.”

(LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier