N-VA Wevelgem versterkt zich met Michael Behaeghe

Redactie KW

Michael Behaeghe versterkt de N-VA Wevelgem voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Behaeghe is 25 jaar jong, werkzaam als groenbegeleider, en is een tijdlang actief geweest als bestuurder van FC Gullegem.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd kan Behaeghe dus al behoorlijk wat adelbrieven voorleggen, en staat hij gekend als een bijzonder dynamisch organisator.

Behaeghe, die blijkbaar ook als mogelijk kandidaat in beeld kwam bij andere partijen, kiest resoluut voor N-VA wegens het rechtlijnig, vrij en ongebonden profiel van de partij.

Michaël Behaeghe vervangt op de lijst Sara Vilain, nadat bleek dat Sara om administratieve redenen niet kon deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Wevelgem. Sara blijft de partij en de Wevelgemse N-VA-kandidaten intussen wel voluit steunen in de race naar de burgermeestersjerp.

Lijsttrekker Henk Louf en N-VA-voorzitter Filip Daem zijn zeer verheugd met de komst van Michael Behaeghe binnen hun team van kandidaten.

Henk Louf : “Michael heeft reeds getoond over een bijzonder organisatietalent te beschikken. Onze gemeente zou al veel verder staan mochten er meer figuren zoals Michael in een gemeenteraad kunnen zetelen. We hebben het laatste van deze topper nog niet gezien.”