"Met veilig zetten we onze focus op voet- en fietspaden en een nauwgezette opvolging van de wegeniswerken. Een modern Oudenburg staat voor een betere dienstverlening naar onder meer communicatie van evenementen, optimaliseren van het openbare onderhoud. Dat door de aanstelling van een kwaliteitscoördinator", verklaart voorzitter en lijsttrekker Stijn Jonckheere.

"De kwaliteitscoördinator moet de taak krijgen van op regelmatige basis feedback aan de inwoners en het personeel van de stad te vragen, zodat burgerparticipatie in het beleid wordt versterkt."

Slimme investeringen

"Met slim Oudenburg bedoelen we dat rekening houdend met de financiële toestand van de stad, ingezet wordt op slimme investeringen. Niet op een bushokje van meer dan 250.000 euro of een boom van 60.000 euro. Investeren in verkeersveiligheid, netheid, ondernemerschap, winkels is wat de burger effectief vraagt", legt Stijn uit.

En als Vlaamse partij trekt N-VA ook de kaart van een stad die zijn eigenheid behoudt. "Door als eerste politieke partij ons programma en speerpunten voor te stellen willen we het signaal aan de kiezer geven dat we klaar om te besturen, we zijn klaar om de verandering in te zetten", aldus nog de voorzitter.

Compleet

Met de voorstelling van drie nieuwe kandidaten is de lijst van N-VA compleet. Veerle Vanden Auweele (57) is als penningmeester en ledenverantwoordelijke een gevestigde waarde binnen N-VA Oudenburg. Ze woont in de Cottemweg en zetelt ook in de bibliotheekcommissie. Pieter Locks (35) werkt bij Unilin als supply chain project manager en draait ook al geruime tijd mee in het bestuur. Johnny Hannon (61) is een nieuwkomer. Hij woont in de Zeeweg. Samen met zijn partner Marinka probereert hij de oude hoeve van de familie Dobbelaere opnieuw glans te geven. Zijn droom is een kleine hoeve met paarden en kleine dieren te kunnen uitbaten.

(LIN)

"Met veilig zetten we onze focus op voet- en fietspaden en een nauwgezette opvolging van de wegeniswerken. Een modern Oudenburg staat voor een betere dienstverlening naar onder meer communicatie van evenementen, optimaliseren van het openbare onderhoud. Dat door de aanstelling van een kwaliteitscoördinator", verklaart voorzitter en lijsttrekker Stijn Jonckheere."De kwaliteitscoördinator moet de taak krijgen van op regelmatige basis feedback aan de inwoners en het personeel van de stad te vragen, zodat burgerparticipatie in het beleid wordt versterkt.""Met slim Oudenburg bedoelen we dat rekening houdend met de financiële toestand van de stad, ingezet wordt op slimme investeringen. Niet op een bushokje van meer dan 250.000 euro of een boom van 60.000 euro. Investeren in verkeersveiligheid, netheid, ondernemerschap, winkels is wat de burger effectief vraagt", legt Stijn uit.En als Vlaamse partij trekt N-VA ook de kaart van een stad die zijn eigenheid behoudt. "Door als eerste politieke partij ons programma en speerpunten voor te stellen willen we het signaal aan de kiezer geven dat we klaar om te besturen, we zijn klaar om de verandering in te zetten", aldus nog de voorzitter.Met de voorstelling van drie nieuwe kandidaten is de lijst van N-VA compleet. Veerle Vanden Auweele (57) is als penningmeester en ledenverantwoordelijke een gevestigde waarde binnen N-VA Oudenburg. Ze woont in de Cottemweg en zetelt ook in de bibliotheekcommissie. Pieter Locks (35) werkt bij Unilin als supply chain project manager en draait ook al geruime tijd mee in het bestuur. Johnny Hannon (61) is een nieuwkomer. Hij woont in de Zeeweg. Samen met zijn partner Marinka probereert hij de oude hoeve van de familie Dobbelaere opnieuw glans te geven. Zijn droom is een kleine hoeve met paarden en kleine dieren te kunnen uitbaten.(LIN)