N-VA Meulebeke stelt 4 boegbeelden voor voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Redactie KW

Dinsdagavond 6 maart lanceerde het bestuur van de Meulebeekse N-VA-afdeling onder de noemer ‘Beresterk’ vier partijgenoten die boegbeelden worden van de campagne.

Lijsttrekker Benedict Van Staen wil een Berengemeente voor alle Meulebekenaren. “Door een rechtstreekse dialoog aan te gaan met de burgers, door hen te betrekken bij besluitvormingen en door vooral te luisteren wat er bij de mensen leeft, kunnen wij als partij op een correcte manier de prioriteiten bepalen voor onze gemeente.”

Kopvrouw Matcheld Vanhee wil vooral een kindvriendelijke gemeente want kindvriendelijkheid betekent eveneens mensvriendelijkheid.

Nieuwkomer Peter Raedt bekleedt de derde plaats. Hij wil vooral een gemeentepolitiek voeren op een menselijke manier en ziet hierbij een babbelbank met burgers, verenigingen en wijkcomités als een zinvol initiatief.

Lijstduwer, Johan De Poorter, zal zich inzetten voor een ruimtelijk beleid dat groei en verandering moet verzoenen met behoud en verbetering van de leefomgeving. Meulebeke moet nog aantrekkelijker gemaakt worden voor alle Meulebekenaren en voor de inwoners van buiten de gemeente.

(LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.