N-VA Menen lanceert eerste vier namen: “Verantwoordelijkheid blijven opnemen”

We zien van links naar rechts Sigrid Vandenbulcke, lijstaanvoerder van de provincie, bij de, Dirk Vanholme staat als lijstduwer op plaats 31, Renaat Vandenbulcke is lijstaanvoerder en Griet Vanryckgehem staat op plaats 2. © WO
Redactie KW

Met Renaat Vandenbulcke op één en Griet Vanryckeghem op twee wil N-VA Menen ook na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 blijven meebesturen. Huidig schepen Dirk Vanholme fungeert als lijstduwer. “Wij staan voor een sterk, krachtdadig en doortastend beleid”, klinkt het bij de Meense N-VA. Provincieraadslid Sigrid Vandenbulcke wil haar zitje in 2018 bevestigd zien.

Huidig OCMW-voorzitter Renaat Vandenbulcke zal op 14 oktober 2018 de lijst van N-VA Menen bij de gemeenteraadsverkiezingen trekken. Schepen van Cultuur, Jeugd, Noord-Zuid, Bibliotheek en (kunst)onderwijs Griet Vanryckeghem opereert vanop de tweede plaats. Dat heeft de Meense N-VA-afdeling zaterdag bekendgemaakt in zaal Barthel in Rekkem.

“We trekken naar de verkiezingen met drie kernwoorden”, zegt Renaat. “Verantwoordelijkheid, veiligheid en identiteit. De komende maanden werken we hard verder aan ons programma. We willen onze verantwoordelijkheid in het Meense stadsbestuur blijven opnemen.”

N-VA Menen rekent daarvoor ook op de ervaring van Dirk Vanholme, deze legislatuur schepen van Mobiliteit, Openbare Werken en ICT. “Onder leiding van ondervoorzitter Pol Dubaere zijn we bezig met de lijstvorming. Het is uiteraard de bedoeling een sterke en evenwichtige lijst aan de kiezers voor te stellen, met mensen uit Rekkem, Lauwe en Menen.”

Sigrid Vandenbulcke wordt voorgedragen voor de provincieraadsverkiezingen. “Sigrid heeft zich de laatste vier jaar sterk ingezet om de belangen van Menen en van onze regio in Brugge te behartigen”, klinkt het bij bestuur van N-VA Menen.