N-VA Koksijde stelt lijst voor

Redactie KW

Op dinsdag 1 mei was Liebeth Homans, N-VA-fractieleider van de Senaat en Vlaams Parlement te gast in de feestzaal Witte Burg in Oostduinkerke naar aanleiding van het eerste lentefamiliefeest van de N-VA afdeling Koksijde/Oostduinkerke/Sint-Idesbald/Wulpen.

Ook 26 van de 27 kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen werden aan het talrijk opgekomen publiek voorgesteld.

De lijstrekker en -duwer waren met Rita Gantois en Jan Loones al bekend. De andere ingevulde plaatsen zijn voor Peter Hillewaere (2), Greet Verhaeghe (3), Gerard Vandenbroucke (4), Adelheid Hancke (5) en Jo Govaerts (6). Voorzitter Eddy d’Hulster staat op 14 en de tweede kolom wordt aangevoerd door Bruno Vandicke (15) en Nele Bekaert (16) en op de voorlaatste plaats Andreas Cavyn (26).

Toch opvallend wat jeugd en een negental nieuwe gezichten staan op de lijst met Willem Ringoot, Sven Desaever, Ward Samyn, Redgy Lambersy, Eric Vandekerckhove, Dirk Sagaer, Greta Leye, Pascale Baeselen, Margriet Berton, Yvette Vermote, Gudrun Christiaen, Annemie Beghein, Evy Bicque, Hilde Degraeve en Frank Van De Vyver.

(EDK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.