N-VA draagt Valentijnsboodschap uit in Oostkamp

De winkeliers konden de actie wel appreciëren. © GS
Redactie KW

Valentijn, een dag om te zeggen “ik zie je graag”, en de dag erna ging een ruime delegatie van N-VA deze boodschap uitdragen in Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme en Hertsberge.

“Bij N-VA hangen we daar onze valentijnsactie aan vast en trekken we de straat in met onze heerlijke chocolaatjes. We gaan niet de mensen uit de straat verrassen, maar gaan winkelen. Wij willen de lokale handelaars vertellen dat we ze graag zien.” Weet Stefaan Bollaert te vertellen, “Want denk globaal, winkel lokaal. Wij, met N-VA Oostkamp willen alle handelaars een hart onder de riem steken en bieden hen dan ook graag een zakje met chocolaatjes aan met een kaartje van dank, een dank om er te zijn voor alle Oostkampenaren.”

Een gebaar dat ook op veel appreciatie kon rekenen toen de N-VA leden de winkels binnen stapten. ” Het is één van die momentjes waar je onmiddellijk blij van wordt,” weet Kathy Bruynooghe van de Kaasfee in Oostkamp te vertellen, “zowel ikzelf als mijn medewerkster Marieke Laperre waren aangenaam verrast toen er plots zoveel volk binnenkwam en dan een dank je wel te krijgen waarbij de chocolaatjes het bezoekje compleet maakten. We hebben al een dag waarbij we onze klanten net iets meer in de watten leggen en er is de dag van de ondernemer in november. Maar daar wordt normaal niet zoveel aandacht aan besteed. En dan zo verrast worden in mijn winkel is toch een fijn gebaar.”

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.