N-VA bestuur Zonnebeke krijgt nieuw elan

Op de foto zien we de nieuwe bestuursleden Jens Six, Johan Vander Meiren, Luc Delancker, Koen Descheemaeker, Liselot Wydooghe en Michiel Descheemaeker. © (ZB)
Redactie KW

De plaatselijke N-VA Zonnebeke heeft zijn bestuur uitgebreid. Nadat enkele weken geleden ereburgemeester Dirk Cardoen en schepen Luk Hoflack door het hoofdbestuur uit de partij werden gezet wegens het in kartel gaan met Sp.a in de nieuwe lijst ‘ In SamenSpraak’ en acht andere bestuursleden volgden, werd een nieuw bestuur samengesteld.

De nieuwe bestuursleden zijn Jens Six, een 21-jarige student rechten uit Zonnebeke, en ballonvaarder Johan Vander Meiren (broer van huidig OCMW-voorzitter Maria Vander Meiren) uit Beselare. Naast die twee nieuwe bestuursleden is Luc Delancker voorzitter, Koen Descheemaeker ondervoorzitter, Liselot Wydooghe penningmeester en secretaris Michiel Descheemaeker.

De N-VA Zonnebeke trekt met een eigen lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Naast een nieuw dynamisch bestuur hebben we al enkele enthousiaste kandidaten die we in de komende weken zullen bekend maken. Daarnaast hebben we een grote groep geïnteresseerde mensen die we de komende weken zullen aanspreken. We zullen wellicht geen probleem hebben om 23 volwaardige, enthousiaste en bekwame kandidaten aan de kiezer te presenteren. Het zal een mix worden van jong en oud“, aldus ondervoorzitter Koen Descheemaeker.

Het nieuwe bestuur organiseert samen met de afdelingen Ieper en Langemark-Poelkapelle een lezing met vicepremier Jan Jambon op 16 april om 20.00 uur in het Muchenhof, Markt 43 te Langemark (ingang via Boezingestraat 45 A). De toegang is gratis.

(NVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier