Bij regeringsonderhandelingen werkt N-VA met een centrale werkgroepen en deelwerkgroepen. Of Vlaams minister Bourgeois die onderhandelingen mee gaat leiden of sturen, vroeg Krant van West-Vlaanderen. "We maken deel uit van die werkgroepen," zegt Geert Bourgeois.

In een uitgebreid interview met Krant van West-Vlaanderen vertellen Geert Bourgeois en Brecht Vermeulen - de twee West-Vlaamse triomferende lijsttrekkers - over de brede volkspartij die N-VA is, over Vlaamse en/of federale regeringen. We vroegen minister Bourgeois ook of hij nu al of niet kandidaat-minister-president is. De antwoorden? In Krant van West-Vlaanderen en hier op video.

Lees het volledige interview in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 30 mei.

Bij regeringsonderhandelingen werkt N-VA met een centrale werkgroepen en deelwerkgroepen. Of Vlaams minister Bourgeois die onderhandelingen mee gaat leiden of sturen, vroeg Krant van West-Vlaanderen. "We maken deel uit van die werkgroepen," zegt Geert Bourgeois. In een uitgebreid interview met Krant van West-Vlaanderen vertellen Geert Bourgeois en Brecht Vermeulen - de twee West-Vlaamse triomferende lijsttrekkers - over de brede volkspartij die N-VA is, over Vlaamse en/of federale regeringen. We vroegen minister Bourgeois ook of hij nu al of niet kandidaat-minister-president is. De antwoorden? In Krant van West-Vlaanderen en hier op video.Lees het volledige interview in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 30 mei.