"Het plan was om als tijdelijke invulling een groenzone aan te leggen, door de eigenaar en tegen deze zomer", herinnert zich raadslid Scherpereel. "U kunt net zoals iedere Menenaar vaststellen dat er inderdaad groen staat, maar dat dit waarschijnlijk niet het groen is dat voorzien was. Verder denk ik dat de verharding kant Fieso Fashion en Kerkstraat nog dient aangepakt te worden. En is er een duidelijk hoogteverschil merkbaar. Waarom werden de afspraken tussen eigenaar en stad worden nageleefd?

"Schepen Patrick Roose bevestigt dat de afspraken moeilijk verlopen. "We zijn nog on speaking terms", zegt de schepen. "En we hebben plannen om de straat verder aan te pakken." Maar voorlopig lijkt er dus weinig schot in de zaak te komen met de geplande groenzone.

(TP)

"Het plan was om als tijdelijke invulling een groenzone aan te leggen, door de eigenaar en tegen deze zomer", herinnert zich raadslid Scherpereel. "U kunt net zoals iedere Menenaar vaststellen dat er inderdaad groen staat, maar dat dit waarschijnlijk niet het groen is dat voorzien was. Verder denk ik dat de verharding kant Fieso Fashion en Kerkstraat nog dient aangepakt te worden. En is er een duidelijk hoogteverschil merkbaar. Waarom werden de afspraken tussen eigenaar en stad worden nageleefd? "Schepen Patrick Roose bevestigt dat de afspraken moeilijk verlopen. "We zijn nog on speaking terms", zegt de schepen. "En we hebben plannen om de straat verder aan te pakken." Maar voorlopig lijkt er dus weinig schot in de zaak te komen met de geplande groenzone.(TP)