De 54-jarige Martine Beauprez stond op de elfde plaats op de CD&V-lijst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Ze haalde 358 voorkeursstemmen en werd zo de eerste opvolger. Ze is de echtgenote van schroothandelaar Jan Berten en woont in de Vijverstraat in Houthulst.

Martine Beauprez is de mama van Silvie, die gehuwd met is met branweerman Pascal Vermeersch, en Rocky, die getrouwd is met Elien Lanoye. Ze heeft ook al vier kleinkinderen: Naïke, Kjento, Milan en Mauro. Ze is bestuurslid van CD&V Houthulst en actief lid van Kind en Preventie. In de vorige legislatuur was ze OCMW-raadslid.

(TOGH)

De 54-jarige Martine Beauprez stond op de elfde plaats op de CD&V-lijst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Ze haalde 358 voorkeursstemmen en werd zo de eerste opvolger. Ze is de echtgenote van schroothandelaar Jan Berten en woont in de Vijverstraat in Houthulst.Martine Beauprez is de mama van Silvie, die gehuwd met is met branweerman Pascal Vermeersch, en Rocky, die getrouwd is met Elien Lanoye. Ze heeft ook al vier kleinkinderen: Naïke, Kjento, Milan en Mauro. Ze is bestuurslid van CD&V Houthulst en actief lid van Kind en Preventie. In de vorige legislatuur was ze OCMW-raadslid. (TOGH)