Marleen Ryelandt (Groen) vervangt tijdelijk Charlotte Storme op gemeenteraad Brugge

Olivier Neese

Door medische redenen is Charlotte Storme tot 30 november buiten strijd.

Charlotte Storme, raadslid voor Groen in de Brugse gemeenteraad, is tot 30 november buiten strijd wegens medische redenen. Dat maakte ze vrijdag bekend aan André Van Nieuwkerke, de voorzitter van de gemeenteraad.

Een raadslid dat langer dan 12 weken door onder meer medische redenen afwezig is, kan zich tijdelijk laten vervangen. Marleen Ryelandt zal tijdelijk het stoeltje van Charlotte Storme innemen. Marleen Ryelandt was tot voor kort lid van het nationaal partijbestuur en was in de voorbije twee legislaturen fractieleider voor Groen in de gemeenteraad. “Als specialist ruimtelijke ordening volgt zij al jaren de belangrijke Brugse dossiers, zoals het nieuwe voetbalstadion. Deze ervaring en expertise zullen de partij zeker ten goede komen”, zegt haar fractie in een persmededeling.

Marleen Ryelandt. (GF)
Marleen Ryelandt. (GF)

Trui Driesens, voorzitter van Groen Brugge: “Ik wens Charlotte in de eerste plaats veel beterschap en hoop dat zij zich na deze periode van rust opnieuw voluit kan profileren. Tegelijk heb ik er alle vertrouwen in dat haar vervangster Marleen in de gemeenteraad direct haar mannetje zal staan.”

(ON)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.