Mark Pollentier en Veerle Vanslembrouck staan bovenaan de lijst van N-VA Kortemark

Mark Pollentier is zoals verwacht de lijsttrekker bij N-VA Kortemark. © Foto JDK
Redactie KW

Met Mark Pollentier als lijsttrekker en Veerle Vanslembrouck op plaats twee trekt N-VA Kortemark in oktober naar de kiezer.

“Onze inwoners verdienen een alternatief voor het huidige bestuur en dat willen wij bieden”, aldus Mark Pollentier, die zoals verwacht lijsttrekker is bij N-VA Kortemark. Hij is al 33 jaar actief in de gemeentepolitiek. Op plaats twee staat Veerle Vanslembrouck uit Handzame, die in het verleden al kandidaat was bij het voormalige ‘Samen Sterk’.

“De overige plaatsen op de lijst zullen binnenkort toegelicht worden, maar we kunnen nu al verklappen dat het een gezonde mix is van heel jonge kandidaten tot Kortemarknaars die hun tweede jeugd beleven”, licht secretaris Rudi Deschacht toe. Kopstuk Mark Pollentier vult aan: “Het zijn stuk voor stuk mensen die met hun beide voeten in de Kortemarkse samenleving staan. Met één gemeenschappelijk doel voor ogen: leven, wonen en werken in Kortemark veiliger én aangenamer maken.”

Ook het bestuur van N-VA Kortemark ondergaat bovendien enkele vernieuwingen. “We hadden een gebrek aan jeugd en daar is nu verandering in gekomen. In een volgende publicatie wordt het voltallige bestuur voorgesteld.”

(AD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.