Marjan Rouseré legt eed af als gemeenteraadslid in Heuvelland

Marjan Rouseré vervangt haar partijgenote Bieke Dewaele sneller dan verwacht. © EF
Redactie KW

Marjan Rouseré legde gisteren de eed af als gemeenteraadslid in Heuvelland en dit voor de partij Gemeentebelangen. Ze vervangt Bieke Dewaele die verhuisd is en niet langer in Heuvelland woont.

“Het was met de burgemeesterwissel van begin volgend jaar voorzien dat ik in de gemeenteraad zou stappen. Door de verhuis van collega Bieke is het nu allemaal wat sneller gegaan dan gepland”, zegt Marjan Rouseré.

Marjan Rouseré uit Westouter vervangt Bieke Dewaele die haar geboortedorp Nieuwkerke verlaat en daardoor niet meer in Heuvelland woont. Als 18-jarige nam Bieke deel aan de verkiezingen in 2012. Sinds 2016 zetelde Bieke in de OCMW-raad, en sinds 2019 in de gemeenteraad. Daar zorgde ze voor het plaatsen van luiertafels in de dorpscentra.

Constructief

Marjan werd in 2018 gevraagd op de lijst van Gemeentebelangen. “Wat voor mij toen een verrassing was. Dat mijn vader en grootvaders ook aan politiek deden, zal wel meegespeeld hebben. Ik hoop constructief mee te werken aan Heuvelland en dit met de middelen die we hebben.” (MD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.