Plannen voor uitbreiding Den Hoogen Pad in Adegem worden nog aangepast door nieuwe meerderheid

© LV
Redactie KW

De renovatie en uitbreidingsplannen voor Den Hoogen Pad (Adegem) die door oppositielid Jason Van Landschoot (Open VLD) werden aangekondigd hen is de heer Van Landschoot vergeten dat hij sedert februari geen schepen meer is.

Op sociale media deed Jason Van Landschoot de renovatieplannen voor Den Hoogen Pad uit de doeken. Er worden uitgebreide aanpassingswerken (ingang, dak en interieur) aan het gebouw voorzien. Er wordt ook een vleugel bijgebouwd.

Die publicaties vielen niet in goede aarde bij de nieuwe meerderheid (CD&V, N-VA en Groen) “Wij krijgen de indruk dat de heer Van Landschoot denkt dat hij nog steeds deel uitmaakt van het schepencollege. Het is juist dat het vorig schepencollege (Open VLD, N-VA en De Merlaan) een architect de opdracht heeft gegeven om een renovatieplan voor de site van Den Hoogen Pad uit te werken.”

Aanpassingen

“Wij hebben bij onze aanstelling gezegd dat wij alle plannen die door het vorig schepencollege werden voorbereid zouden bekijken en al dan niet verder uitwerken. De plannen die door het vorig schepencollege werden besteld kloppen niet volledig met onze visie.”

“We gaan in overleg met de ontwerper van de plannen om de nodige aanpassingen aan de plannen aan te brengen. Voor de plannen ter stemming op de gemeenteraad komen zal er ook advies worden gevraagd aan de cultuurraad die meer dan een jaar terug een lijvig dossier over de renovatie en uitbreiding van Den Hoogen Pad aan het vorige schepencollege heeft overgemaakt en de organisaties die bij Den Hoogen Pad betrokken zijn.”

“Wij hebben de indruk dat de heer Van Landschoot nog niet begrepen heeft dat hij geen deel meer uitmaakt van het schepencollege en dat de beslissingen nu door een ander bestuur worden voorbereid”. Klonk het bij bij burgemeester Koenraad De Ceuninck CD&V).

(LV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.