N-VA Izegem verwelkomt Lisa Grijspeert als nieuw gemeenteraadslid

Lisa Grijspeert. © gf
Valentijn Dumoulein
Valentijn Dumoulein medewerker KW

Lisa Grijspeert (24) vervangt vanaf deze week Jan Verbeke als N-VA-gemeenteraadslid in Izegem. Lisa is Izegemnaar in hart en nieren en was jongerenkandidate op de N-VA-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Lisa is de jongerenverantwoordelijke en beheerder van de sociale mediakanalen van de Izegemse N-VA-afdeling. Ze is ook actief en trekker van Jong-N-VA Izegem. Beroepshalve is ze HSE-adviseur bij de Beaulieu International Group. Lisa wordt naast gemeenteraadslid ook politieraadslid voor de stad.

Door een verhuis naar Ingelmunster neemt Jan Verbeke (62) afscheid van de actieve Izegemse politiek.

Mooi palmares

Met het afscheid van Jan verliest de Izegemse N-VA een trouw partijman met pakken ervaring. Jan zetelde meerdere bestuursperiodes in de OCMW-raad vooraleer hij in 2013 gemeenteraadslid werd. Hij was 25 jaar mandataris en nog langer achter de schermen en intern bij Volksunie en N-VA actief.

“Een mooi palmares van een kritisch man”, vertelt Hein Depoorter, afdelingsvoorzitter van N-VA Izegem. “We bedanken Jan heel uitdrukkelijk voor zijn inzet en inbreng in onze partij en afdelingswerking en zijn bijdrage voor Izegem. We wensen Jan en zijn echtgenote Lieve veel succes in hun nieuwe woonst in Ingelmunster en in alles wat ze ondernemen. We zijn er zeker van ze nog heel regelmatig te mogen ontmoeten én te verwelkomen op partijactiviteiten.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.