Marleen Martin keert terug naar de raad voor maatschappelijk welzijn

Marleen Martin is het nieuwe raadslid bij de raad van maatschappelijk welzijn© CLY
Marleen Martin is het nieuwe raadslid bij de raad van maatschappelijk welzijn© CLY
Redactie KW

Marleen Martin is het nieuwe raadslid bij de raad voor maatschappelijk welzijn in Oostrozebeke. Ze volgt Cyriel Seys op, die de plaats inneemt van Jacques Goemaere in de gemeenteraad.

Marleen Martin mocht de eed afleggen als nieuw lid van de raad voor maatschappelijk welzijn in Oostrozebeke in aanwezigheid van de voorzitter en directeur van de gemeenteraad, burgemeester Luc Derudder en schepen Jacques Goemaere.

De eedaflegging is het gevolg van het ontslag van raadslid en gemeenteraadsvoorzitter Marc Tieberghien. In de gemeenteraad werd raadslid Tieberghien opgevolgd door Cyriel Seys die op zijn beurt zijn stekje in de OCMW-raad afstond aan Marleen Martin.

Marleen (73 jaar) is geen nieuwkomer in de dorpspolitiek. Zij is gehuwd met Willem Braekevelt en woont in de Halewijnstraat. Marleen zetelde in een vroegere legislatuur al drie jaar in de OCMW-raad en ook nog eens drie jaar in de gemeenteraad. Marleen is ook iemand die sterk geëngageerd is in het verenigingsleven zoals Okra, Samana en zij is daarenboven ook nog actief vrijwilliger in woonzorgcentrum Rozenberg.

(CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.