Kris De Leeuw is de nieuwe voorzitter van Open VLD in Deerlijk

De nieuwe bestuursploeg van Open VLD Deerlijk met van links naar rechts schepen Philip Ghekiere, Kevin Meyfroid, Sandra Goussey, Carol Vandeputte, Maurice Bekaert, voorzitter Kris De Leeuw, Martine Courtens, Rolande Libert, schepen Matthias Vanneste en Wim Vermeulen. Ontbreekt op de foto: schepen Bert Schelfhout. © DRD
Redactie KW

Kris De Leeuw is de nieuwe voorzitter van de Deerlijkse afdeling van Open Vld. Hij volgt Philip Ghekiere op die onlangs werd aangesteld als schepen van de gemeente Deerlijk in opvolging van Sandra De Leeuw-Goussey.

Philip Ghekiere was acht jaar voorzitter van de afdeling. Een periode waarop hij ongetwijfeld met tevredenheid terugblikt want Open VLD Deerlijk groeide van drie tot zes gemeenteraadsleden en evolueerde van een constructieve oppositiepartij tot een ambitieuze beleidspartij.

Kris De Leeuw, zaakvoerder van Verzekeringskantoor De Leeuw, wordt in het bestuur bijgestaan door ondervoorzitter Kevin Meyfroid, secretaris-penningmeester Martin Courtens en een zevental bestuursleden. (DRD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.