Koksijde Vooruit organiseert digitale tombola ‘Win for Koksijde’ en steunt het goede doel

Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Om de coronapandemie even uit het hoofd van de mensen te zetten besliste het ‘enige echte’ Koksijde Vooruit om op een creatieve manier voor een leuke verstrooiing te zorgen. Koksijde Vooruit organiseert ‘Win for Koksijde’, de grootste digitale tombola van de Westhoek, gekoppeld aan een muziekoptreden.

Fractieleider Elwin Van Herck legt uit: “Koksijde Vooruit vervangt op die manier mijn legendarische ‘kip met friet’ en het bal van de Koksijdenaar. Er zal op de digitale tombola-avond op 24 april ook een muziekoptreden zijn met onze beste deejays die zorgen voor het digitale ‘Bal van de Koksijdenaar van thuis uit’.”

600 euro voor Tandem West

“Koksijde Vooruit schenkt ook ieder jaar een deel van haar presentiegelden aan een goed doel. Dit jaar overhandigt Koksijde Vooruit 600 euro aan Tandem West. Dat zal de avond zelf gebeuren via een coronaveilige video. Heel wat bv’s scharen zich achter ons initiatief en kochten al lotjes of schonken een prijs, zoals Miss België 2020 en 2021, Mathieu van der Poel, Günther Neefs, Remco Evenepoel, en Sandra Kim zingt enthousiast ‘J’aime, j’aime Koksijde’.”

“Onze kersverse Miss België 2021 zal graag van de partij zijn om de lotjes te trekken. Onze prijzenpot loont alvast de moeite: er zijn enkele luxueuze overnachtingen, professionele drone-opleidingen, gesigneerde voetbal- en wielrennerstruitjes van onze topatleten, mountainbikefietsen, culinaire waardebonnen, geschenkpakketten met leuke interieurspullen en nog veel meer…”

(MVQ)

Volg alle nieuws via de ‘Win for Koksijde’ eventpage https://www.facebook.com/events/312037140315566

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.