Joris Meganck volgt Klaas Carrette op als voorzitter CD&V Tielt

We zien v.l.n.r.: Anne-Marie Geeroms, Klaas Carrette, Glenn Lambert, Jean-Pierre Mistiaen, Joris Meganck en Luc Vannieuwenhuyze. © foto Luk Declerck
Redactie KW

CD&V Tielt hield haar driejaarlijkse bestuursverkiezingen. Deze zorgen voor continuïteit in de werking, maar kunnen ook een frisse wind laten waaien door nieuwe mensen kansen te geven.

Traditiegetrouw kiest CD&V Tielt de nieuwe voorzitters op haar jaarlijkse nieuwjaarsbrunch, maar door corona werd de brunch noodgedwongen verplaatst.

Voor de lokale voorzittersstoel was er telkens één kandidaat. Joris Meganck voor de CD&V-afdeling, Glenn Lambert voor de jongeren, Anne-Marie Geeroms voor vrouw en maatschappij en tot slot Jean-Pierre Mistiaen voor de senioren.

Alle leden kregen zondag de kans om hun stem te komen uitbrengen in ’t Gildeke. Joris Meganck behaalde, samen met de andere voorzitters, 100 procent van de stemmen en kreeg daarmee het volle vertrouwen om de komende drie jaar de partij te leiden.

Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om Klaas Carrette (afdeling) en Michiel Van Daele (senioren) te bedanken voor het mooie werk de afgelopen jaren binnen CD&V Tielt.

Tieltse politica Jasminka Poppe werd gisteren vanuit West-Vlaanderen verkozen als provinciaal voorzitter vrouw & maatschappij.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.