https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Elke Robberechts wordt gemeenteraadslid voor N-VA

© (Foto GST)
Redactie KW

Op de gemeenteraad van donderdag 21 oktober zal Elke Robberechts de eed afleggen als gemeenteraadslid voor de N-VA-fractie. Ze volgt daarmee gemeenteraadslid Stefaan Bollaert op die uit de politiek stapt.

Eind september nam Stefaan Bollaert omwille van persoonlijke redenen ontslag als bestuurslid binnen N-VA Oostkamp en dus ook als fractieleider van de N-VA binnen de gemeenteraad. Als fractieleider wordt hij opgevolgd door voorzitter en gemeenteraadslid Robin Declerck.

Elke Robberechts is 44 jaar en baat samen met haar man Dominique Brasserie Zonnebloem uit in Moerbrugge. Binnen N-VA Oostkamp is Elke al jaren actief als afdelingssecretaris. Ze hoopt verder mee te bouwen aan een transparant beleid in de gemeente, een beleid dat voor iedereen werkt en verstaanbaar is. Elke wil zich in het bijzonder inzetten voor de zelfstandige ondernemers en dekinderen, ook voor diegene die het minder gemakkelijk hebben.

Elke Robberechts spreekt namens de lokale N-VA afdeling haar waardering uit voor de jarenlange inzet van Stefaan, zowel voor als achter de schermen van de lokale politiek.

“Het spreekt voor zich dat ik me op mijn beurt ook zal inspannen om het mandaat als gemeenteraadslid op een positieve manier in te vullen”, laat ze weten. (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.