Burgemester Sandy Evrard ter observatie in het ziekenhuis

© (Foto EF)
© (Foto EF)
Redactie KW

Burgemeester Sandy Evrard verblijft momenteel in het Jan Yperman Ziekenhuis met hartproblemen. Reden tot grote ongerustheid is er niet, de burgemeester zal nu wel een poosje moeten rusten. De dokters konden de burgemeester en zijn familie al vlug geruststellen dat er geen groot gevaar was.

Sandy Evrard (51) werd op woensdagmorgen in het ziekenhuis opgenomen nadat hij in de nacht van dinsdag op woensdag plots veel pijn had in zijn borststreek. Uit een eerste onderzoek kon al vlug een hartaanval uitgesloten worden. De pijn is wellicht te wijten aan de drukke agenda van de voorbije dagen.

Op Paaszaterdag nog riep de burgemeester zijn inwoners samen om uitleg te geven over zijn plannen om het zwaar verkeer in Mesen aan te pakken. De burgemeester had in de dagen voor de start van de Paasvakantie zelf kunnen zien dat de verkeerschaos niet langer aan te zien was. Dat hij ook nog eens valselijk werd beschuldigd door de advocaat van de firma Clarebout Potatoes deed hem figuurlijk zeer veel pijn, deze klaagde aan dat de gebruikte cijfers over het zwaar verkeer niet correct zijn. Hij beweerde ook dat de filmpjes die op sociale media verschijnen gemanipuleerd zijn en dat het geheel wordt georkestreerd door burgemeester Evrard.

Het is eerste schepen Kim Develter die nu waarnemend burgemeester is. “De stress deed hem inderdaad in het ziekenhuis belanden. Ik had ondertussen contact met zijn echtgenote en rust zal de enige oplossing worden. Ik hoop hem zo snel mogelijk opnieuw te verwelkomen op zijn vertrouwde bureaustoel in ons stadhuis.”

(MD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.