Gemeentebestuur organiseert digitale inspraakvergaderingen

© gemeente De Haan
© gemeente De Haan
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Het gemeentebestuur van De Haan organiseert vijf digitale inspraakvergaderingen voor de bewoners. De eerste vindt maandagavond plaats voor De Haan-Centrum, donderdag komt Wenduine aan de beurt en dan volgen op maandag 26 april Vosseslag, op maandag 3 mei Harendijke en op donderdag 6 mei Klemskerke en Vlissegem.

“In 2019 trokken we al eens naar de wijken en deelgemeenten om van gedachten te wisselen met de inwoners. Tijdens deze inspraakavonden werden de beleidsplannen aan de bewoners voorgelegd, die op hun beurt de kans kregen om vragen te stellen en eventuele bezorgdheden te uiten. Twee jaar later vonden we dat het tijd is om een tussentijdse balans op te maken”, zegt burgemeester Wilfried Vandaele.

Volgende week starten de digitale inspraakavonden: op maandag 19 april om 19u30 luisteren we in De Haan-centrum en op…

Geplaatst door Gemeentebestuur De Haan op Donderdag 15 april 2021

In tegenstelling tot de vorige keer, kunnen de inwoners nu van thuis uit de inspraakavond volgen. Het schepencollege zal opnieuw een stand van zaken geven met betrekking tot de grote thema’s binnen het beleid en de verwezenlijkingen van de voorbije jaren. De bewoners krijgen de kans om vragen te stellen.

De vergadering van maandagavond 19 april is te volgen via Zoom (maximaal 100 deelnemers): https://zoom.us/j/92739209830?pwd=R2dCakttRzN5bmpOWjhIejNBOTFHdz09

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten