Digitale infosessie rond Bikschote

Redactie KW

Op 17 december om 19 uur organiseert het schepencollege van Langemark-Poelkapelle een digitale infosessie rond de toekomstplannen van Bikschote.

Het college van burgemeester en schepenen plande eind dit jaar een aantal infosessies waarbij ze alle inwoners wilden informeren over de lopende en geplande projecten in Langemark-Poelkapelle. Door de coronacrisis konden deze bijeenkomsten niet fysiek doorgaan.

Als alternatief worden er nu digitale infosessies gehouden. De eerste digitale infosessie die je thuis vanachter je eigen computer of tablet kan volgen, gaat door op donderdag 17 december vanaf 19 uur. Tijdens deze infosessie staat Bikschote centraal en meer bepaald de site rond de kerk, de begraafplaats en de schoolgebouwen. ‘Welke toekomst is er voor deze gebouwen weggelegd? Welke mogelijkheden zijn er om deze site opnieuw in te richten? Waar kunnen we ’t Bikschooltje, de lokalen van de KSA en OC Mariazaal in onder brengen? Welke noden of vragen zijn er van de nabije bewoners?’, zijn maar enkele van de topics die aan bod zullen komen.

De link naar deze infosessie vind je terug op de website www.langemark-poelkapelle.be/digitale-infosessie-bikschote . Een 10-tal minuten voor de infosessie van start gaat, kan je via de link deelnemen. Vragen en opmerkingen zijn welkom tijdens en na de infosessie. (pco)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.