De vakantie van burgemeester Dirk Verwilst: “Heerlijk genieten in Frankrijk”

Dirk Verwilst. (foto Luc)
Dirk Verwilst. (foto Luc)
Redactie KW

Burgemeester van Meulebeke Dirk Verwilst houdt van reizen, vooral als het is om de rust op te zoeken en samen met zijn gezin te genieten van enkele zorgeloze dagen.

“Ik draag Frankrijk in mijn hart, het is nog steeds onze lievelingsbestemming bij uitstek”, aldus de Meulebeekse burgervader. “Het land biedt naast een onmetelijke en rijk gevarieerde natuur ook nog een enorme waaier aan cultuur en wat de gastronomie betreft…”

“Samen met mijn echtgenote, zoon en dochter kijken we nu al uit naar 21 juli, de dag waarop we koers zullen zetten naar Zuid-Frankrijk. We zijn tuk op Saint-Paul-de-Vence, één van de mooiste dorpjes van Frankrijk, gelegen in de Alpes Maritimes op 10 kilometer van de kust en 25 kilometer van Nice. Daar zetten we dan enkele dagen alle stress van ons af.”

“Het bedrijf is op dat moment volledig gesloten en ook de activiteiten op gemeentelijk vlak draaien dan op een zeer laag pitje. Vakantie betekent echt genieten in de brede zin van het woord en zorgt op familiaal vlak zeker voor een luxemoment. Ik wens iedereen een deugddoende, relaxerende en ontdekkende vakantie toe.” (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten