De vakantie van burgemeester Bart Dochy: “Weer activiteiten bijwonen”

Burgemeester Ledegem Bart Dochy.© Jan Stragier
Burgemeester Ledegem Bart Dochy.© Jan Stragier
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Burgemeester van Ledegem Bart Dochy (CD&V/VD) gaat deze zomer niet op reis. “Ik zal vooral genieten van de activiteiten die in de gemeente georganiseerd worden.”

Burgemeester Bart Dochy (CD&V/VD) noemt zichzelf geen grote reiziger. “Eigenlijk ben ik dat nooit geweest. Vroeger niet en ook nu is dat niet anders.”

Vaccineren

Nood aan vakantie heeft de burgemeester momenteel niet echt. “Door de coronacrisis was de voorbije periode al een pak kalmer. Ik kijk er nu weer naar uit om aanwezig te zijn op de activiteiten in de gemeente. Ik kan daar echt van genieten. Een aantal evenementen staan inmiddels al op de agenda. Ondanks een moeilijk coronajaar kan het een mooie zomer worden.”

Ondertussen kreeg de Ledegemse burgemeester zijn vaccin nog niet toegediend. Een bewuste keuze. “Ik wil eerst alle bewoners de kans geven om hun vaccin te krijgen. Wanneer iedereen die dat wenst gevaccineerd is, zal ook ik me natuurlijk laten vaccineren. Op deze manier geef ik bijvoorbeeld de mensen die echt op reis willen een grotere kans om tijdig hun vaccin te hebben om zo zonder zorgen naar het buitenland te gaan.” (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten