Leden Onafhankelijken Meulebeke doen voorstel meerjarenplan

Mouna Belkadi, Lieve Germonprez, Nele Gelaude, Peter D'Haeyere en Bert Verdru.
Redactie KW

Het meerjarenplan omvat een exploitatiebudget voor de komende zes jaar, alsook een lijst van investeringen die in 2020 hoogdringend uitgevoerd moeten worden.

De leden van de Onafhankelijken Meulebeke doen de burgemeester en het schepencollege een nieuw voorstel om op de komende gemeenteraad een meerjarenplan te brengen dat volgende elementen bevat: een exploitatiebudget voor de komende zes jaar alsook een lijst van investeringen die in 2020 hoogdringend uitgevoerd moeten worden én die in aanmerking komen om gesubsidieerd te worden.

Bert Verdru: “Wat de exploitatie betreft willen wij de werking van de gemeentelijke diensten verder ondersteunen. Op vlak van investeringen kregen we tijdens de voorbije gemeenteraad voor het eerst uitleg over een aantal projecten. Op basis van de ontvangen info zullen we ons verder informeren en willen we in overleg gaan. Na deze overlegmomenten kan dit resulteren in een aangepast meerjarenplan. We wensen dat alle projecten of investeringen passen in een langetermijnvisie en dat deze op bais van inspraak tot stand gekomen zijn. Hierover willen we steeds transparant communiceren.”

Luc Bouckhuyt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier