Ledegemse jongeren nemen meer en meer de ‘Party Bob’ bus

Redactie KW

“Er wordt meer en meer reclame gemaakt voor gemaakt op Facebook en andere sociale media. We vragen de organisatoren ook om de Party Bob te vermelden op hun affiches”, aldus schepen Greta Vandeputte (CD&V/VD) op de gemeenteraad.

Ze ging hiermee in op een vraag die tijdens de zitting werd gesteld door Niels Lagae (CD&V/VD). Niels was jarenlang betrokken bij de gemeentelijke jeugdraad en voorzitter van het jeugdhuis Chaplin.

“De ‘Party Bob'”, stelde schepen Vandeputte, “werd enkele jaren geleden in het leven geroepen om de jongeren veilig naar huis te voeren na een fuif. Zowel de jongeren als de ouders zijn heel tevreden met deze service.” In totaal reed de Party Bob vorig jaar zes keer uit.

Volgens de schepen was de evaluatie binnen de jeugdraad alvast heel positief. “Het moet een onderdeel blijven van de organisatie van de fuif. Tijdens de jongste twee fuiven vervoerde de wagen tot 50 jongeren veilig naar huis.”

Ook tijdens de eerstvolgende fuiven zal de Party Bob weer ter beschikking staan. De haltes zullen in het vervolg aangepast worden per evenement. (LDE)

Meer gemeenteraadsnieuws in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode edities Roeselare en Izegem, van vrijdag 20 januari 2017.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier