LDD Brugge trekt als Lijst Dedecker naar de kiezer

Redactie KW

Begin dit jaar gaf het nationaal partijbestuur het signaal dat alle lokale entiteiten vrij konden beslissen onder welke vorm en onder welke naam zij naar de verkiezingen trekken. Het bestuur van LDD Brugge besliste gisterenavond unaniem om op eigen kracht naar de verkiezingen te trekken.

” Brugge heeft nood aan een krachtdadig en verantwoordelijk bestuur, die een beleid van economische, sociale en maatschappelijke vooruitgang in zich meedraagt. De boodschap en het programma van Lijst Dedecker nog voor de verkiezingen laten verwateren binnen een kartel of open stadslijst is daarom geen optie”, zegt voorzitter Lucien Decoorne. “De bevolking wil meer dan ooit duidelijkheid van de politieke partijen. Vandaar trekt Lijst Dedecker Brugge op 14 oktober 2012 onafhankelijk naar de kiezer.”

Het bestuur van LDD Brugge besliste tevens unaniem om als “LIJST DEDECKER” naar de verkiezingen te trekken en niet als “LDD”. Deze keuze is voornamelijk ingegeven uit marketing overwegingen, maar ook om redenen van respect en realisme. “LIJST DEDECKER is nog steeds een sterke merknaam en de Bruggeling weet waar dat voor staat. Een partij van gezond verstand die doet wat ze zegt en duidelijk zegt wat ze doet”, besluit Decoorne

(A.D.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.