Net voor aanvang van de gemeenteraad vielen Carl Messely en Wendy Verbeke de gemeenteraadszaal binnen om er hun stickers aan de man te brengen. "Voor de plaatselijke afdeling van Kuurne is het reeds het 40e jaar op rij dat dergelijke verkoop plaatsvindt", vertelt PR-verantwoordelijke Wendy Verbeke.

"De komende veertien dagen trekken zo'n dertigtal Kuurnse vrijwilligers de straat op om de stickers aan de man te brengen. De opbrengst van deze stickerverkoop wenden we onder meer aan om EHBO-cursussen en bijscholingen van vrijwilligers mee te betalen. Daarnaast kopen we ook materiaal aan met de opbrengst die deze stickerverkoop ons oplevert."

(BRU)

Net voor aanvang van de gemeenteraad vielen Carl Messely en Wendy Verbeke de gemeenteraadszaal binnen om er hun stickers aan de man te brengen. "Voor de plaatselijke afdeling van Kuurne is het reeds het 40e jaar op rij dat dergelijke verkoop plaatsvindt", vertelt PR-verantwoordelijke Wendy Verbeke. "De komende veertien dagen trekken zo'n dertigtal Kuurnse vrijwilligers de straat op om de stickers aan de man te brengen. De opbrengst van deze stickerverkoop wenden we onder meer aan om EHBO-cursussen en bijscholingen van vrijwilligers mee te betalen. Daarnaast kopen we ook materiaal aan met de opbrengst die deze stickerverkoop ons oplevert."(BRU)