Kurt Meuleman wordt nieuwe voorzitter van Vlaams Belang Kortemark

“Bij de historische verkiezingen van 2019 werd duidelijk dat de Vlamingen nood hebben aan echte verandering, ook in Kortemark”, stelt Kurt Meuleman. (gf)
“Bij de historische verkiezingen van 2019 werd duidelijk dat de Vlamingen nood hebben aan echte verandering, ook in Kortemark”, stelt Kurt Meuleman. (gf)
Redactie KW

Kurt Meuleman (54) wordt de nieuwe voorzitter van Vlaams Belang Kortemark. Kurt zal nu inzetten op de groei en uitbouw van de rechtsnationale partij in Kortemark. “Ook in een plattelandsgemeente is er nood aan een sterke Vlaamse stem.”

Kurt is trotse vader van drie kinderen, die mee aan de basis liggen van zijn politieke keuze. “Dezer dagen moeten beide ouders dagelijks hard werken om hun kinderen een mooie toekomst te kunnen bieden. Daarom willen de mensen een eerlijk beleid, dat helpt om onze kinderen een eerlijk perspectief te geven. Enkel Vlaams Belang kan dit democratisch perspectief bieden”, aldus Kurt.

Sterk afdelingsbestuur

Kurt wil in zijn rol als voorzitter het nieuwe gezicht en aanspreekpunt worden van het Vlaams Belang in Kortemark. “Bij de historische verkiezingen van 2019 werd duidelijk dat de Vlamingen nood hebben aan echte verandering, ook in Kortemark. Daarom is het belangrijk dat er een sterk afdelingsbestuur van het Vlaams Belang komt in onze gemeente.”

Al enkele jaren ben ik inwoner van Kortemark en zie dagelijks waar mensen echt nood aan hebben

“Vlamingen hebben nood aan échte verandering, ook in Kortemark”, vervolgt Kurt Meuleman onomwonden.

Kurt woont al enkele jaren in Kortemark. Hij toont al geruime tijd interesse in de politiek en koos met overtuiging voor het Vlaams Belang. Over zijn politieke drijfveer kan hij duidelijk zijn: “Is het nu op Europees, federaal, Vlaams of lokaal niveau, we moeten het dringend over een andere boeg gaan gooien. Het is tijd voor een sterke Vlaamse stem, die ik mee vorm wil geven op lokaal niveau. Al enkele jaren ben ik inwoner van Kortemark en zie dagelijks waar mensen echt nood aan hebben. Daarom wil ik mij engageren voor onze gemeente. Met de nieuwe ploeg, die we nu aan het vormen zijn in Kortemark, wil ik de partij versterken om nog meer mensen in onze gemeente te overtuigen. Alleen zo kan men eindelijk een beleid voeren waarop de Kortemarkenaars recht hebben: een beleid dat onze mensen op de eerste plaats zet!”

Federale steun

Dominiek Sneppe, federaal parlementslid uit Zedelgem en tevens ‘meter’ van de lokale afdeling in Kortemark, zal de kersverse voorzitter hierbij ondersteunen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier