Kurt Himpe weet met zijn geluk geen blijf na de N-VA-tsunami. "De kiezer heeft ingezien dat wij als enige de juiste oplossingen in de hand hebben", aldus Himpe. "En ook persoonlijk ben ik uiterst tevreden. In het kanton Izegem haal ik van alle Izegemse kandidaten voor de Kamer de beste score."

Kurt Himpe haalt 1.540 voorkeurstemmen, Gerda Mylle (CD&V) 1.401 en Frank Duhamel (SP.A) heeft 709 voorkeurstemmen. "Dit zie ik als een blijk van vertrouwen van de Izegemnaar om er op lokaal vlak nóg harder tegenaan te gaan."

(PVH)

Kurt Himpe weet met zijn geluk geen blijf na de N-VA-tsunami. "De kiezer heeft ingezien dat wij als enige de juiste oplossingen in de hand hebben", aldus Himpe. "En ook persoonlijk ben ik uiterst tevreden. In het kanton Izegem haal ik van alle Izegemse kandidaten voor de Kamer de beste score."Kurt Himpe haalt 1.540 voorkeurstemmen, Gerda Mylle (CD&V) 1.401 en Frank Duhamel (SP.A) heeft 709 voorkeurstemmen. "Dit zie ik als een blijk van vertrouwen van de Izegemnaar om er op lokaal vlak nóg harder tegenaan te gaan."(PVH)