"In de Marktstraat en de Genstestraat worden de kerstlichten net als vorig jaar rond de stam van de bomen gedraaid. Lichtjes moeten in de kruin van een boom hangen en niet enkel rond de stam", aldus oppositieraadslid Pattyn, die dit vorig jaar al aankaartte in de gemeenteraad. "Toen werd geopperd dat het dit jaar anders zou zijn. Dit blijkt nu niet het geval te zijn."

Schepen van Cultuur, Toerisme en Feestelijkheden Annick Vandebuerie (N-VA) suste. "Ik heb dat ook gezien. Het is wel degelijk de bedoeling dat er ook lichtjes in de boomkruin komen. De diensten zijn nog niet klaar. De kerstverlichting belooft ook mooier te zijn dan vorig jaar, zo zijn er enkele nieuwe elementen", gaf de schepen nog mee. (PVH)

"In de Marktstraat en de Genstestraat worden de kerstlichten net als vorig jaar rond de stam van de bomen gedraaid. Lichtjes moeten in de kruin van een boom hangen en niet enkel rond de stam", aldus oppositieraadslid Pattyn, die dit vorig jaar al aankaartte in de gemeenteraad. "Toen werd geopperd dat het dit jaar anders zou zijn. Dit blijkt nu niet het geval te zijn."Schepen van Cultuur, Toerisme en Feestelijkheden Annick Vandebuerie (N-VA) suste. "Ik heb dat ook gezien. Het is wel degelijk de bedoeling dat er ook lichtjes in de boomkruin komen. De diensten zijn nog niet klaar. De kerstverlichting belooft ook mooier te zijn dan vorig jaar, zo zijn er enkele nieuwe elementen", gaf de schepen nog mee. (PVH)