Kristof Van Hoye leidt vernieuwd Open Vld-bestuur

Het nieuwe bestuur werd voorgesteld. © PH
Redactie KW

Tijdens de bestuursvergadering van Open Vld Oostkamp van 29 november in het Raetshuijs stelde de kersverse voorzitter Kristof Van Hoye zijn plannen en visie voor de komende jaren voor.

De ambitie van de nieuwe voorzitter is glashelder: “We willen ervoor zorgen dat de liberale partij in Oostkamp groeit en tegen 2024 opnieuw een vaste waarde wordt in de gemeenteraad.”

Tijdens de vorige gemeenteraadsverkiezingen verloren de Oostkampse liberalen nipt hun zetel. “Dat was een zware tik, maar we willen er als Open Vld snel opnieuw staan”, vertelt Kristof Van Hoye. Tijdens de campagne voelden we sterk dat de Oostkampenaar meer gehoord wil worden en betrokken wil zijn bij beslissingen die onze mooie gemeente aanbelangen. Onze open visie, constructieve houding en fierheid over onze gemeente werden fel gesmaakt. Dit heeft ons de kracht gegeven verder aan de weg te timmeren. We moeten werken aan onze naambekendheid en onze partij doen groeien, zodat we tegen 2024 weer potten kunnen breken. Oostkamp verdient een sterke liberale en open partij als tegengewicht. Oostkampenaren met een plan, met engagement en visie voor onze gemeente moeten zich thuis voelen bij ons. Wij geloven dat elke inwoner meebouwt aan de aantrekkingskracht van ‘8020’ en dat ze het verdienen dat er naar hen geluisterd wordt.”

Ook oud-voorzitter Filip Beernaert ondersteunt het nieuwe team als ondervoorzitter. Zijn zoon en vorige lijsttrekker Alexis is penningmeester. Hij vult aan: “Als liberale partij dragen we waarden als vrijheid, verantwoordelijkheid, vooruitstrevendheid hoog in het vaandel. Wie onze waarden onderschrijft, moeten we ten volle ondersteunen: niet Wij hebben de waarheid in pacht, maar iedereen met een hart voor Oostkamp!”

Het bestuur wil vanaf maart 2020 alvast al uitpakken met enkele nieuwe activiteiten zoals de organisatie van een ‘Blauw aperitief’ om het bestuur en hun visie voor te stellen aan de inwoners van Oostkamp. Het team rond de kersverse voorzitter werd verder nog versterkt met oud-gedienden Thierry Cleynhens, Brigitte Deceuninck, Olivier Deduytsche en Dominiek Roets en gemotiveerde nieuwkomers: Kenneth Cleynhens en Annelore Bonte.

Voor meer info over de komende activiteiten kan je op Facebook terecht (open VLD 8020 Oostkamp).

(PH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.