Kristof Audenaert trekt Torhoutse CD&V-lijst voor gemeenteraad

Kristof Audenaert trekt de Torhoutse CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. Of minister Hilde Crevits ook aan die verkiezingen deelneemt, is nog niet bekend. © JS
Johan Sabbe

Waar niemand aan twijfelde, is nu officieel: burgemeester Kristof Audenaert (40) trekt in oktober 2024 de Torhoutse CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat werd zopas door het partijbestuur bekrachtigd.

Over de andere kandidaten werd nog niets bekendgemaakt, ook niet of Vlaams minister Hilde Crevits op de lokale lijst gaat staan.

De ambities van Kristof Audenaert zijn duidelijk. “Straks weer zes jaar burgemeester worden”, windt hij er geen doekjes om. “We hebben in de huidige legislatuur mooie dingen gerealiseerd, zoals de stadskernvernieuwing en de aanleg van het bedrijventerrein, maar er ligt nog werk op de plank. Dan denk ik aan de bouw van een nieuw zwembad en de renovatie van de Wijnendaalse dorpskern.”

CD&V bestuurt momenteel samen met Vooruit. Ook over de eventuele voortzetting van die coalitie is nog niets beslist. Eerst moet de kiezer spreken en dat gebeurt pas op 13 oktober 2024.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier