Jong VLD Blankenberge kiest nieuw bestuur

© WK
Redactie KW

De jongerenpartij van de Blankenbergse liberalen heeft op haar algemene vergadering een nieuw bestuur gekozen. Thibau Haerinck werd aangesteld als nieuwe voorzitter, oudgedienden Tom Adam en Adelies Cooman blijven respectievelijk aan als ondervoorzitter en penningmeester.

Stephen Vanhove is voorzitter af, maar blijft wel in het bestuur actief als politiek secretaris. Debbie Driessens is de nieuwe secretaris, Ines Bommarez wordt verantwoordelijke sociale media. Vincenzo De Meulenaere werd dan weer verkozen tot persverantwoordelijke. “Het kersverse Jong VLD-bestuur is bijzonder ambitieus en zet het vernieuwingstraject door, dat na de lokale verkiezingen werd opgestart“, staat in het persbericht van de partij te lezen.

Het nieuwe bestuur heeft een algemene visie uitgewerkt die “niet enkel de liberale ideologie in de verf zet en de jongere generatie wil klaarstomen voor de lokale verkiezingen van 2024, maar tevens jongeren wil aansporen om deel uit te maken van het lokale verenigingsleven en creatief mee te denken over hun plaats in de stad. Jong VLD Blankenberge wil een open huis zijn waarbij jongeren de kans krijgen om mee na te denken over een dynamische toekomst voor Blankenberge“, klinkt het ook nog.

(WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.