Jong CD&V Waregem blaast nieuw leven in de werking

Jong CD&V wil haar zichtbaarheid in Waregem vergroten met tal van acties. Achteraan v.l.n.r.: Simen Vandenbussche, Jochem De Brandt en Sven Goethals. Vooraan v.l.n.r.: Elise Deprez, Kim Deplancke, Marie-Charlotte Schurmans en Margot Desmet. © HDV
Redactie KW

CD&V Waregem trok de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen naar de kiezer met heel wat geëngageerde jongeren. Doorheen de verkiezingscampagne werd het duidelijk dat 14 oktober 2018 geen eindpunt was voor hun samenwerking.

Na de verkiezingen kwamen de zeven jongeren opnieuw samen en werden plannen gemaakt om in de toekomst verder te gaan met Jong CD&V Waregem.

Met vier verkozenen -Kim Deplancke (33 jaar), Elise Deprez (25 jaar), Margot Desmet (25 jaar) en Sven Goethals (29 jaar)- in hun rangen, hopen ze in elk geval inhoudelijk hun stempel te drukken op het beleid dat in Waregem wordt gevoerd en willen ze een stem geven aan de jonge generatie in Waregem. Daarnaast wil Jong CD&V ook haar zichtbaarheid in Waregem vergroten door acties op te zetten en vooral te luisteren naar de jongeren.

Heb je ook zin om lid te worden van Jong CD&V en ben je jonger dan 36 jaar? Neem gerust contact met hen op via de facebookpagina (Jong CD&V Waregem) of stuur een mailtje naar de kersverse voorzitter Marie-Charlotte Schurmans (mariecharlotte.schurmans@gmail.com).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.