Jong CD&V lanceert ‘Pispaal van Wielsbeke’

vlnr: Ine Callens, Giovanni Rommel, Tibo De Coninck, Marijn De Vos, Louise Delaere en Simon Algoet. © GF
Redactie KW

In Wielsbeke vormen zes jongeren voortaan het bestuur van de jongerenafdeling van CD&V. Om de vinger aan de pols te houden van het Wielsbeekse gemeentebestuur lanceerden ze het online meldpunt ‘Pispaal van Wielsbeke’.

“Dankzij de steun van de Wielsbeekse bevolking hebben we beslist om ons verder te engageren in het bestuur van ‘Jong CD&V Wielsbeke’. Onze kiezers kunnen op ons rekenen!” vertelt Ine Callens.

CD&V-ondervoorzitter Marijn De Vos (34) vult de groep aan. “Als ouderdomsdeken wil ik in de schaduw graag mee mijn schouders zetten onder het spontane initiatief van deze vijf jongeren.”

Pispaal van Wielsbeke

Simon Algoet: “We merken dat het gemeentebestuur op vandaag zeker online niet alle vragen, meldingen en suggesties opvangt, vooral niet van de jongere generatie in onze gemeente. Vandaar dat we als Jong CD&V het initiatief namen om het online meldpunt ‘Pispaal van Wielsbeke’ op te richten.”

“Het is voor alle duidelijkheid geen echte pispaal, maar een positief alternatief voor de soms verzuurde reacties op sociale media. Wie iets meldt op www.pispaalvanwielsbeke.be, mag er zeker van zijn dat hij ook echt een antwoord krijgt“, stelt Giovanni Rommel.

“We kregen ondertussen al een tiental meldingen binnen. We willen zoeken naar oplossingen, samen met de inwoners van onze gemeente. En we willen dat ook het gemeentebestuur daar meer aandacht voor heeft“, besluit Louise Delaere.

Avondmarkt Wielsbeekse Feesten

Op vrijdag 30 augustus staat Jong CD&V naar jaarlijkse traditie op de avondmarkt van de Wielsbeekse Feesten. “We hopen natuurlijk dat dit weer een voltreffer wordt”, sluit Tibo De Coninck af.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier