Janneke Depla vervangt Louis Adens in Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst

Op de foto zie je v.l.n.r. Katrien Vandenbogaerde, Louis Adens, Yves Vande Wiele, Janneke Depla, schepen en voorzitter van het Bijzonder Comité Louis Vanderbeken en burgemeester Claude Croes. © DRD
Redactie KW

Tijdens de jongste zitting van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD) werd Louis Adens uitgewuifd. Door een verhuis naar Waregem kan hij niet meer zetelen in het BCSD. De vervanger wordt Janneke Depla.

Janneke is beroepsmatig leerkracht en tevens mama van Detlev en Loeka Demeurie. Tijdens de voorbije legislatuur was ze ook OCMW-raadslid. Louis Adens werd uitgebreid bedankt voor de geleverde inzet en inspanningen van de voorbije jaren. “Met Louis verliezen we een gedreven persoon in het comité”, stelt schepen en voorzitter Louis Vanderbeken (CD&V). “Het is een beetje met pijn in het hart, maar we wensen hem uiteraard heel veel succes toe in zijn nieuwe woning in Waregem. We zijn uiteraard ook tevreden dat we met Janneke Depla opnieuw een toffe en capabele persoon in ons midden mogen verwelkomen.” (DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier