Isabelle Leroy en Heidi Craeynest kiezen voor N-VA Wevelgem

Redactie KW

N-VA Wevelgem naar stelt volgende week de volledige kandidatenlijst voor, maar maakt met Isabelle Leroy en Heidi Craeynest al twee kandidaten bekend.

“Als sterke ondernemende vrouwen weten Isabelle Leroy en Heidi Craeynest wat ze willen in het leven en hebben ze geen schrik om er voor de volle honderd procent voor te gaan. Dagelijks bevinden ze zich tijdens hun economische activiteiten tussen de lokale mensen en weten ze dus als geen ander wat anders en beter kan om het dagelijks leven van de Wevelgemnaars te verbeteren”, klinkt het in een mededeling

Isabelle Leroy (38 jaar) ontdekte twee jaar geleden haar ondernemerslust. Na jarenlang menig interieur vormgegeven te hebben, koos Isabelle voor een andere koers in haar leven. Ze gooide haar carrière over een andere boeg en nam een broodjeszaak in Gullegem over. Als onderneemster is Isabelle politiek geëngageerd om van Wevelgem een bruisende handelsgemeente te maken waar ondernemen gestimuleerd wordt en waar ingezet wordt op een welvarende toekomst voor de volgende generaties.

Heidi Craeynest (39 jaar) is een rasechte Wevelgemnaar: ze is er geboren en getogen, en vestigde zich later samen met haar man en drie jonge kindjes in de Kortrijkstraat, waar ze samen Kip & Co runnen. In 2016 zette ze haar levensweg als onderneemster verder en richtte ze Avenue Plus op: een nieuwe winkel in het centrum van Wevelgem en een onlineshop voor dames met een maatje meer. Haar drukke agenda combineert ze met vrijwilligerswerk waar haar kinderen schoollopen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.