Inspraak Oostrozebeke lost al 12 van de 19 namen

Het ziet er naar uit dat voorlopig slechts twee lijsten gaan deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Oostrozebeke.

Het gaat om de bestaande twee fracties uit de gemeenteraad, met name de N-VA en de CDV (de huidige meerderheid, die in oktober 2018 naar de kiezer trekt onder de noemer ‘Oostrozebeke.nu’). N-VA gaat wel naar de verkiezingen onder de vlag van ‘Inspraak’ en liet al in de kaarten kijken. De al bekende namen van Inspraak waren lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Marleen Lefebvre, Koen Vandenbroucke, Annelies Braekeveldt, Greet Desmet, Daniel Van Colen, Stijn Manhaeghe, Jolien Vandesompele, Lisa-Marie Verhue, Wim Behaeghe en Marijke Verbeke.

Nu werden daar nog twee nieuwe namen aan toegevoegd. Els Lecluyse (47) uit de Veldstraat werkt als inpakster bij Beaulieu. Zij is gehuwd met Eric Locquet en moeder van een 18-jarige dochter Kiara. Zij houdt van lezen, koken en goed eten. Zij is zeer sociaal en verricht geregeld vrijwilligerswerk. Zij wil op de eerste plaats het bestaande team versterken en meewerken aan een leefbaarder Oostrozebeke.

De voorlopig laatste gekende kandidaat is Carine Vanhoorelbeke (59), bediende in de verzekeringssector. Zij woont in de Korenbunderstraat en is de moeder van Evy en oma van haar tweeling Jetze en Marie. Haar hobby’s zijn lezen en geocaching. Zij is ook vrijwilliger bij het plaatselijk Rode Kruis en zetelt ook in de adviesraad van de bibliotheek. Zij is ook lid van de pas opgerichte culturele vereniging VAMO en is lid van Femma.

(CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.