In het Museumcafé van het In Flanders Fields Museum vond dinsdagavond het lijsttrekkersdebat van de milieuraad plaats. Amper een zestigtal aanwezigen, het merendeel kandidaten die kwamen supporteren voor hun lijsttrekker, zagen hoe Katrien Desomer (CD&V), Eva Ryde (N-VA), Emmily Talpe (Open Ieper), Philip Bolle (SP.A), Nancy Six (Vlaams Belang) en Jordy Sabels (Groen) in debat gingen over drie ruime thema's: leefbare stad, klimaat en water.

Wat we leerden: Emmily Talpe staat alleen met haar ondergrondse parking, vrijwel iedereen ziet meer windmolens wel zitten en als het van SP.A afhangt krijgt Dikkebusvijver een strand en het noorden van Ieper een stadsbos.

Een uitgebreid verslag lees je vrijdag in Het Wekelijks Nieuws Westhoek.

In het Museumcafé van het In Flanders Fields Museum vond dinsdagavond het lijsttrekkersdebat van de milieuraad plaats. Amper een zestigtal aanwezigen, het merendeel kandidaten die kwamen supporteren voor hun lijsttrekker, zagen hoe Katrien Desomer (CD&V), Eva Ryde (N-VA), Emmily Talpe (Open Ieper), Philip Bolle (SP.A), Nancy Six (Vlaams Belang) en Jordy Sabels (Groen) in debat gingen over drie ruime thema's: leefbare stad, klimaat en water.Wat we leerden: Emmily Talpe staat alleen met haar ondergrondse parking, vrijwel iedereen ziet meer windmolens wel zitten en als het van SP.A afhangt krijgt Dikkebusvijver een strand en het noorden van Ieper een stadsbos. Een uitgebreid verslag lees je vrijdag in Het Wekelijks Nieuws Westhoek.