IEPER2030 schenkt 1.000 wafels aan vzw De Rode Neuzen Boys

Na een voedselinzameling enkele maanden geleden, heeft de partij IEPER2030 zich weer ingezet voor het goede doel. Deze keer schonk de partij van Nancy Six 1.000 wafels aan vzw De Rode Neuzen Boys, dat zich inzet voor jongeren met psychische problemen.

Paul Desplenter van Rode Neuzen Boys neemt de wafels in ontvangst van Nancy Six. (Foto TOGH)
Paul Desplenter van Rode Neuzen Boys neemt de wafels in ontvangst van Nancy Six. (Foto TOGH)

“Oppositiepartij IEPER2030 heeft maar liefst 1.000 wafels (25 kartons) van de Ieperse firma Dimabel geschonken aan de Ieperse vzw De Rode Neuzen Boys. Deze vzw zet zich in voor jongeren met psychische problemen. “Als voorzitter van de onafhankelijke partij weet ik maar al te goed hoe lastig het is om met beperkte middelen een werking op te starten. We geven de vzw daarom graag een duwtje in de rug. Solidariteit is voor de partij geen loos begrip,”, zegt voorzitter Nancy Six van IEPER2030. Zij richtte de partij dit jaar op nadat ze met slaande deuren vertrok bij het Vlaams Belang.

“Het is PR-man Peter De Wulf die mij in contact heeft gebracht met dhr. Desplenter van de vzw De Rode Neuzen Boys. Niettegenstaande er geen enkele band is tussen de vzw en IEPER2030 zal ik het thema ‘jongeren en psychisch welzijn’ met verscherpte aandacht opvolgen”, besluit Nancy Six. (TOGH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.