Ook vandaag vrijdag pakt KW uit met een huzarenstukje. We trokken naar alle kopstukken van iedere lijst in alle West-Vlaamse gemeenten en gooiden hen de heikele thema's van hun gemeente voor de voeten.

Waar ligt de kiezer van wakker en wat gaan ze eraan doen? Je kan de antwoorden vinden in jouw lokale krant van KW maar we bundelen ze hier alvast voor heel West-Vlaanderen in deze digitale krant.

We leggen de hete hangijzers van Brugge ook voor aan Renaat Landuyt en Dirk De fauw in een interview. De mening van de andere kopstukken van Brugge lees je in de digitale krant.

In onze KW Extra kan je de antwoorden van alle kopstukken lezen op de heikele kwesties van hun gemeente.

Ook vandaag vrijdag pakt KW uit met een huzarenstukje. We trokken naar alle kopstukken van iedere lijst in alle West-Vlaamse gemeenten en gooiden hen de heikele thema's van hun gemeente voor de voeten. Waar ligt de kiezer van wakker en wat gaan ze eraan doen? Je kan de antwoorden vinden in jouw lokale krant van KW maar we bundelen ze hier alvast voor heel West-Vlaanderen in deze digitale krant.We leggen de hete hangijzers van Brugge ook voor aan Renaat Landuyt en Dirk De fauw in een interview. De mening van de andere kopstukken van Brugge lees je in de digitale krant.