Toch wordt dat nog een hele klus, want Heidi Vandenbroeke stond op de 10de plaats op de N-VA-lijst en aan de eerste resultaten van de voorkeurstemmen te zien kan ze niet echt een sprong voorwaarts maken. Voorlopig klokt N-VA in West-Vlaanderen af op 7 zetels. "Moeilijk te zeggen waar ik zal uitkomen, want het is niet duidelijk uit welke kantons die stemmen komen. Momenteel leef ik op hoop. Die zetel is niet onrealistisch."

Heidi Vandenbroeke is alvast in de wolken met het N-VA -resultaat in onze provincie. "Ik ging uit van 25% en momenteel flirten we met de kaap van de 30%."

(TVW-foto HDV)

Toch wordt dat nog een hele klus, want Heidi Vandenbroeke stond op de 10de plaats op de N-VA-lijst en aan de eerste resultaten van de voorkeurstemmen te zien kan ze niet echt een sprong voorwaarts maken. Voorlopig klokt N-VA in West-Vlaanderen af op 7 zetels. "Moeilijk te zeggen waar ik zal uitkomen, want het is niet duidelijk uit welke kantons die stemmen komen. Momenteel leef ik op hoop. Die zetel is niet onrealistisch."Heidi Vandenbroeke is alvast in de wolken met het N-VA -resultaat in onze provincie. "Ik ging uit van 25% en momenteel flirten we met de kaap van de 30%."(TVW-foto HDV)