Groen Maldegem is klaar voor de strijd

© LV
Redactie KW

Zaterdagvoormiddag verzamelde Groen Maldegem in het lokaal dienstencentrum Oud Sint-Jozef om er de laatste voorbereidingen voor de kiescampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober te treffen.

Zowel voorzitter Malik Weyns als lijsttrekker Stefaan Standaert blikten tevreden terug op de huidige bestuursperiode. Ze zijn tevreden dat ze na de verkiezingen van 2012 er voor gekozen hebben om, ondanks de krappe meerderheid van 1 zetel, met CD&V in zee te gaan. “Wij hebben onze stempel op het beleid kunnen drukken. De bezorgdheid voor de veiligheid en gezondheid van onze bevolking stond daarbij altijd centraal”, klonk het bij voorzitter Weyns.

Lijsttrekker Standaert laat er geen twijfel over bestaan dat Groen Maldegem opnieuw klaar is om in de volgende bestuursperiode beleidsverantwoordelijkheid te nemen. Daarvoor rekent de partij op een coalitiepartner die bereid is om het rechtlijnig beleid van de afgelopen jaren verder te zetten. Schepen Erwin Goethals overliep voor ons nog even de lijst met de kandidaten. Een overzicht: 1. Stefaan Standaert 2. Patricia Stokx 3. Malik Weyns 4. Christa Grijp 5. Wim De Roo 6. Rebecca Ramon 7. Dirk De Sloovere 8. Bernadette Deserranno 9. Alex Dumon 10. Sheena Goossens 11. Laurein Gyselinck 12. Tine Claerhout 13. Bart Deserranno 14. Hanne Decappelle 15. Pieter Van Hoecke 16. Katrijn Jonckheere 17. Hannes Devetter 18. Conny De Baere 19. Gino DHont 20 Christel Le Bacq 21 Stefaan Henneman 22. Christine Van Rie 23. Chris Bierens 24. Erwin Goethals 25. Lies Dhondt 26. Briek Sierens 27. (LV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier