Gerda Mylle is blij dat CD&V de doelstelling van 20 procent lijkt waar te maken. "Wat N-VA heeft gepresteerd, is ijzersterk", zegt ze. "Ze hebben deze stembusstrijd goed aangepakt."

Zelf ziet Gerda deze verkiezingen als een mooi afscheid. "Ik prijkte op de zesde plaats voor de Kamer en heb zelfs vrijwillig afstand gedaan van de vijfde plaats. Ik liet liever de kans aan een jonger iemand. Mijn nationale avontuur stopt hier, maar het is een afscheid in schoonheid. Dat mag ik ook uit mijn aantal voorkeurstemmen afleiden."

(PVH)

Gerda Mylle is blij dat CD&V de doelstelling van 20 procent lijkt waar te maken. "Wat N-VA heeft gepresteerd, is ijzersterk", zegt ze. "Ze hebben deze stembusstrijd goed aangepakt."Zelf ziet Gerda deze verkiezingen als een mooi afscheid. "Ik prijkte op de zesde plaats voor de Kamer en heb zelfs vrijwillig afstand gedaan van de vijfde plaats. Ik liet liever de kans aan een jonger iemand. Mijn nationale avontuur stopt hier, maar het is een afscheid in schoonheid. Dat mag ik ook uit mijn aantal voorkeurstemmen afleiden." (PVH)