Gemeentebestuur bouwt in 2021 nieuwbouw op de site aan de Klaverstraat

Er werd het voorbije jaar ingezet op de sportbeoefening met kunstgras voor KVC Ardooie.© JM
Er werd het voorbije jaar ingezet op de sportbeoefening met kunstgras voor KVC Ardooie.© JM
Redactie KW

De Ardooise burgemeester Karlos Callens kan dit jaar zijn plannen voor het komende jaar niet kwijt op de receptie die aangeboden wordt aan de bevolking. Hij zal zijn boodschap via de facebookpagina van de gemeente brengen.

Volgens de burgemeester kon een deel van het meerjarenplan in 2020 niet uitgevoerd worden wegens de beperkende maatregelen. Er werd wel ingezet op de veiligheid aan de scholen, herstellingswerken aan wegen en de betere sportinfrastructuur. Zo traint KVC Ardooie voortaan op kunstgras.

Voor dit jaar voorziet de gemeente de renovatie van de site aan de Klaverstraat waar het Filoetje, de Harmonie, de Judo en de mensen van het Sint-Maartenshuis naar uitkijken. De bibliotheek krijgt een opsmukbeurt en wordt eveneens gerenoveerd.

Wegenwerken zullen plaatsvinden in de Moskostraat waar er een gescheiden riolering wordt aangelegd. “We zetten sterk in op de speelpleinwerking. Het Ravotterke en het speelplein van de Tassche worden uitgebreid en aan de Poerbusstraat komt er een nieuwe speelzone”, aldus de burgemeester.

Er komen fietsstroken in de Stationsstraat en in de Wezestraat war ook snelheidsremmers worden geplaatst.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.