Gullegemstraat 115

De woning op de hoek van de Gullegemstraat en de Roterijstraat wordt aangekocht in het kader van verkeersveiligheid. De woning of een deel ervan zal afgebroken worden om de zichtbaarheid te verbeteren.

Brugstraat 31

De woning wordt aangekocht in het kader van het masterplan. "Indien het opportuun blijkt in het uiteindelijke ontwerp voor ons centrum om een doorsteek voor fietsers en voetgangers te realiseren vanuit de Brugstraat naar het centrum, kan dit een stap zijn in de goede richting", aldus burgemeester Seynhaeve.

Lode De Boningestraat 10

Ook de ligging van deze woning (naast Hairstudio Stefaan) biedt mogelijkheden in het kader van het masterplan en in functie van de gemeentelijke basisschool die grenst aan de achterzijde van de woning. "Dit zijn opportuniteiten", beklemtoont de burgemeester. "Het is niet zo dat we hier reeds concrete plannen voor hebben."

(SLW)

De woning op de hoek van de Gullegemstraat en de Roterijstraat wordt aangekocht in het kader van verkeersveiligheid. De woning of een deel ervan zal afgebroken worden om de zichtbaarheid te verbeteren.De woning wordt aangekocht in het kader van het masterplan. "Indien het opportuun blijkt in het uiteindelijke ontwerp voor ons centrum om een doorsteek voor fietsers en voetgangers te realiseren vanuit de Brugstraat naar het centrum, kan dit een stap zijn in de goede richting", aldus burgemeester Seynhaeve.Ook de ligging van deze woning (naast Hairstudio Stefaan) biedt mogelijkheden in het kader van het masterplan en in functie van de gemeentelijke basisschool die grenst aan de achterzijde van de woning. "Dit zijn opportuniteiten", beklemtoont de burgemeester. "Het is niet zo dat we hier reeds concrete plannen voor hebben."(SLW)